Header afbeelding

Koop uw uitvalschermen in Bergen op Zoom

Bij KJS Rolluiken in Bergen op Zoom kun u terecht voor schitterende uitvalschermen.

Op een prachtige zomerdag gaat u, een lekker koel drankje in de ene hand en een spannend boek in de andere hand, eens lekker genieten van het heerlijke weer. Maar als u eenmaal een poosje in die brandende zon zit, glibbert het boek bijna uit uw handen van het zweet. Ga dan voor een handig uitvalscherm en maak van uw terras een paradijselijke schaduwplek.

Voordelen uitvalscherm

U creƫert niet alleen een koele plek buiten, maar ook binnenshuis blijft het fris. En het fijne is, dat u een vrij uitzicht naar buiten blijft houden.

Maar er zijn nog meer voordelen:

 • De doorloophoogte is vrij.
 • In vele materialen, kleuren en patronen verkrijgbaar. U zult dus altijd een scherm vinden, dat bij de uitstraling van uw woning past.
 • De montage van het scherm is eenvoudig.
 • Het zonweringsdoek is water- en vuilafstotend. Een plensbui is dus niet erg, als u het doek maar wel laat drogen, voordat u het weer oprolt.
 • De schermen zijn verkrijgbaar in alle gewenste maten tot 10 meter. En dat met een uitval tot 4 meter.


 • Hoe bedient u een uitvalscherm?

  Aan de buitenzijde van uw woning of aan de binnenzijde. Dit kan door middel van een eenvoudige handbediening met bandopwinder tot en met een volledig geautomatiseerd systeem met afstandsbediening.  Is er veel onderhoud nodig aan een uitvalscherm?

  Welnee, helemaal niet! Het scherm heeft erg weinig onderhoud nodig, omdat het zonweringsdoek vuil- en waterafstotend is en tegen regen en wind bestand is. Een elektrisch systeem verhoogt bovendien de duurzaamheid, omdat het doek zo strak opgerold wordt, dat weer en wind er geen invloed op hebben.

  Wilt u meer weten over uitvalschermen? Dan hopen wij u te mogen verwelkomen in onze showroom om u een demonstratie te geven van alle mogelijkheden. De koffie staat klaar!